DOP

Društveno odgovorno poslovanje

U Republici Hrvatskoj trenutačno živi više od 1450 djece koja odrastaju u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. S obzirom na životne okolnosti, većina štićenika s navršenih 18 godina mora početi samostalan život što im, bez pomoći društva i osiguranog zaposlenja, predstavlja velik izazov.

Hrvatska pošta je stoga osnovala Zakladu „Vaša pošta“ kako bi takvoj djeci olakšala početak samostalnog života te im osigurala financijsku pomoć u tom teškom i zahtjevnom razdoblju.

ACI d.d., kao tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom društveno odogovornog poslovanja koja već dugi niz godina pomaže onima kojima je to najpotrebnije pridružio se ovoj hvale vrijednoj akciji Hrvatske pošte te se priključio ostalim sponzorima koji na ime djece uplaćuju police životnog osiguranja, a taj se iznos štićenicima domova isplaćuje kao svojevrsna renta u trenutku napuštanja doma kako bi mogli podmiriti osnove životne troškove do nalaska zaposlenja.

U ovom trenutku ACI d.d. aktivno pomaže troje djece koja odrastaju u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i nadamo se da ćemo svojim primjerom potaknuti i druge poslovne subjekte i poslovne partnere da se pridruže ovoj hvale vrijednoj akciji.

ACI marine

Odaberi regiju:

Odaberi marinu:

Pregledaj marinu

ACI top novosti

Arhiva novosti
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Youtube