ACI marinama uručeni ISO certifikati za kvalitetu, okoliš i energiju

Danas je u ACI marini Ičići održano predstavljanje rezultata istraživanja  „Stavovi i potrošnja nautičara u Hrvatskoj – TOMAS Nautika Jahting 2017.“ kojemu su prisustvovali ministar turizma Gari Cappelli, voditeljica projekta „TOMAS Nautika Jahting 2017.“ u Institutu za turizam, Zrinka Marušić, Kristijan Pavić, predsjednik Uprave ACI d.d. i Juraj Bukša, član Uprave ACI d.d., uz brojne druge uzvanike iz nautičke branše.

Tom prilikom je g. Drago Goić, direktor odjela certifikacije SGS Adriatica, vodeće svjetske tvrtke za inspekciju, provjeru, testiranje i certifikaciju svečano uručio Upravi ACI d.d. tri ISO certifikata – Certifikate ISO 9001:2015 za područje sustava upravljanja kvalitetom; ISO 14001:2015 za područje sustava upravljanja okolišem te ISO 50001:2011 za područje sustava upravljanja energijom.  Ispunjavanjem strogih uvjeta certifikacije, sve 22 ACI marine učinile su i daljnji korak ka postizanju izvrsnosti poslovanja.

Predsjednik Uprave ACI-ja Kristijan Pavić ovom prilikom istaknuo je: „Izuzetno sam  zadovoljan činjenicom da je ACI i jednim međunarodnim certifikatom pokazao da je društvo koje intenzivno radi i nastaviti će raditi na podizanju kvalitete poslovanja, koje je svjesno potrebe zaštite okoliša i efikasnog korištenja energijom.  Naša su nastojanja usmjerena na to da kvalitetu i raznovrsnost usluge u hrvatskom nautičkom turizmu općenito dovedemo na razinu izvrsnosti kako bi Hrvatska bila prepoznata kao destinacija za vrhunski nautički turizam. Kontinuiranim ulaganjima u organizaciju, objekte, ljudske resurse i zaštitu okoliša dugoročno utječemo na porast kvalitete i podizanju standarda u marinama, ali i kod poslovnih partnera i u čitavoj destinaciji što se reflektira i na niz drugih turističkih i gospodarskih grana. Time posebnost sustava ACI sa svoje 22 marina na specifičan način dolazi do izražaja. Ovo postignuće dodatna je potvrda da je ACI lider hrvatskog nautičkog turizma i kao takav opetovano pomiče unaprijed standarde kvalitete.”

 

ACI marine

Odaberi regiju:

Odaberi marinu:

Pregledaj marinu

ACI top novosti

Arhiva novosti