ACI marine dobitnici nagrada „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018“

Na najvećem skupu hrvatskog turizma, Danima hrvatskog turizma koji se, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, održao 24. i 25. listopada 2018. godine na Hvaru, održana je svečana podjela nagrada „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018“.

Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2018 projekt je ocjenjivanja gospodarskih subjekata u turizmu u više kategorija kojeg već 22 godine provodi Hrvatska gospodarska komora s ciljem poticanja unapređenja kvalitete turističkih proizvoda i usluga te podizanja konkurentnosti turističkog sektora.

Kontinuirana ulaganja u ACI marine te unaprjeđenje kvalitete usluge i ove godine rezultirali su nagradama za ACI marine te su ACI marine Dubrovnik i Split ovu prestižnu nagradu osvojile u kategoriji srednjih marina. ACI marina Dubrovnik  nagrađena je drugim mjestom a ACI marina Split trećim mjestom.

Prestižne nagrade Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku dodatna su potvrda kvalitete usluga ACI marina u nautičkom svijetu te snažan poticaj za daljnji rad na razvoju i obogaćivanju nautičko turističke ponude ACI marina.

Čestitamo nagrađenim marinama!

ACI marine

Odaberi regiju:

Odaberi marinu:

Pregledaj marinu

ACI top novosti

Arhiva novosti