ACI No.1 izdanje 2019.

Onako kako razvijamo svaku od svoje 22 marine, nastojeći svake nove nautičke sezone podizati ljestvicu standarda u nautičkome turizmu za razinu više, tako i projekt magazina ACI No. 1 u svojemu drugom izdanju dizajnom, kvalitetom sadržaja i izborom tema ide korak dalje u odnosu na svoje prvo izdanje.

ACI No. 1 četverojezično je godišnje izdanje koje na jednome mjestu objedinjuje najbitnije informacije za nautičare te zanimljivosti, ekskluziv­ne reportaže i lifestyle teme za ciljanu skupinu čitatelja koja živi more, a teži postizanju vrhunskih dostignuća u raznim aspektima društve­noga i gospodarskoga djelovanja, istovremeno njegujući hedonističku životnu filozofiju.

Naslovnica časopisa govori da je najveća investicija u povijesti ACI-ja privedena kraju i da brodovi uplovljavaju u ACI marinu Rovinj, najmoderniju i, mnogi smatraju, najljepšu marinu nautičkoga turizma na Jadranu, koja dizajnom i tehnološkim rješenjima parira elitnim svjetskim destinacijama i stavlja Rovinj na sam vrh nautičke karte Europe.

Vjerujemo da smo ovim izdanjem ispunili, ako ne i nadmašili očekivanja postavljena nakon prvoga broja; pozivamo vas da nastavite s nama zajedničku plovidbu jer jedino što možemo obećati jest da će biti hrabro, brzo, vjetrovito i s puno stila, slovima i brojkom: No. 1.

Tiskani primjerak moguće je besplatno preuzeti u svim ACI marinama i mreži ACI partnera.

Besplatni digitalni primjerak s naprednim funkcionalnostima moguće je preuzeti s ACI No. 1 Internet stranice, kao i s navigacije na Internet stranici ACI Marinas.

Pratite ACI No.1 i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

ACI marine

Odaberi regiju:

Odaberi marinu:

Pregledaj marinu

ACI top novosti

Arhiva novosti