Dani otvorenih vrata u novoj ACI marini Rovinj

Nova ACI marina Rovinj, prva ACI marina kategorizirana s 5 sidara, otvorena je za plovila na godišnjem vezu i za plovila u tranzitu.

Kako bismo zajedno svečano obilježili početak rada najnovije i najmodernije ACI marine, pozivamo Vas na

Dane otvorenih vrata 24-27. travnja 2019. godine!

Tijekom Dana otvorenih vrata predviđen je

BESPLATAN DNEVNI VEZ ZA SVE GOSTE!

Pravo na besplatan dnevni vez tijekom Dana otvorenih vrata možete iskoristiti

rezervacijom na mail adresu m.rovinj@aci-club.hr

Nova ACI marina Rovinj najveća je investicija u povijesti ACI-ja, a i jedna od najvećih u nautičkom turizmu u RH, u koju je uloženo preko 150 milijuna kuna. Ukratko se može opisati u 4 riječi: ljepota, luksuz, inovativna rješenja i sigurnost. Rekonstrukcija je započela u travnju 2017. godine, a u marini izgrađenoj davne 1984. godine ostali su nepromijenjeni samo koncesijom određeni gabariti, dok je sve ostalo izgrađeno iznova. Vizualni identitet kompletno je izmijenjen, a koncept marine predstavlja suštinski iskorak u standardima nautičkog turizma, ponudi marine i usluzi nautičarima: prožet je ekskluzivnošću u svakome detalju, što s obzirom na zavidan turistički uzlet Rovinja posljednjih desetak godina taj grad zahtijeva i zaslužuje.

Marinu čine dva lučka bazena – jedan za plovila u tranzitu, a drugi za plovila na godišnjem vezu, ukupno 196 vezova za prosječnu duljinu plovila od 17m, uz mogućnost smještaja na godišnji vez plovila do 35 m dužine i plovila u tranzitu znatno veće duljine.

Marina je, kao druga u hrvatskoj, kategorizirana s visokih pet sidara koja klijentima jamče ispunjavanje najviše razine kvalitete u pogledu niza posebnih uvjeta i visokih standarda opremljenosti i izgleda prostora u kojima se djelatnost obavlja, načina na koji se usluge pružaju, sadržaja koji marina nudi te u konačnici i u pogledu primjene načela zaštite okoliša u svakodnevnom poslovanju. Marina raspolaže s 1.400 m2 komercijalnih prostora, a posebna briga vođena je da se u te prostore uvede interesantna ponuda usluga na visokoj razini: ugostiteljskih sadržaja, restorana i caffe – lounge bara, trgovina mješovitom robom, wellness, trgovine svjetski poznatih robnih marki, predstavništva renomiranih prodajnih zastupnika luksuznih jahti, čarter agencije, servisni centar za plovila itd. Klijentima će biti na raspolaganju i 100 parkirnih mjesta u garaži te 50 u samoj marini. Marina je opremljena Wi Fi sustavom najnovije generacije, a luksuznim plovilima sigurnost daje i najmoderniji sustav video nadzora te kontrole pristupa.

Dizajnom, tehnološkim rješenjima koja su implementirana te visokom razinom nautičke usluge, nova ACI marina Rovinj idealno se uklapa u destinaciju Rovinja i zonu Monte Mulini.

ACI marine

Odaberi regiju:

Odaberi marinu:

Pregledaj marinu

ACI top novosti

Arhiva novosti