ACI d.d. NOVI DOMAĆIN NACIONALNOG PROJEKTA BLESSFOOD – VEČERA S PORUKOM U OPATIJI

Nacionalni projekt Blessfood – Večera s porukom nastavlja svoju humanitarnu priču na Kvarneru, u bajnoj Opatiji, a u ulozi domaćina bit će ACI d.d. Prikupljena sredstva donirat će se Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka.

 

Zagreb, 21.rujna 2015. – Projekt „Blessfood-Večera s porukom“ spaja druženje, humanost i gastronomske delicije tijekom cijele godine i po cijeloj Hrvatskoj. Nova Blessfood priča vodi nas u Opatiju, elegantnu turističku destinaciju i središte rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske.

Domaćin „Blessfood-Večere s porukom“  u ponedjeljak 28. rujna o.g. u Hotelu Navis, bit će pionir i nositelj razvoja hrvatskog nautičkog turizma, tvrtka  ACI d.d.

ACI niti jednog trenutka nije dvojio biti dijelom ove lijepe humanitarne priče koja se razvija na nacionalnom nivou. Ovom smo prilikom kao nautička tvrtka koja posluje s 21 marinom duž hrvatske obale i na otocima, odlučili dovesti Blessfood – Večeru s porukom u Opatiju kako bismo prikupili sredstva i pomogli dječjoj bolnici Kantrida te njihovim malim pacijentima olakšali boravak i vratili osmjeh na lica. Nadam se da će nam se u ovoj posebnoj gastronomskoj – humanitarnoj priči pridružiti svi naši prijatelji, suradnici, poslovni partneri, ali i svi ljudi dobra srca te zajedničkim druženjem potaknuti svijest o ljepoti darivanja i učiniti dobru stvar. Sredstvima prikupljenim prodajom ulaznica za Blessfood – Večeru s porukom nabavit će se EKG holter aparat za male pacijente Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka,“ rekla je direktorica ACI-ja Doris Peručić.

Uz uživanje u gastronomskim specijalitetima sjajne kuhinje novootvorenog hotela „Navis“, na čelu sa chefom kuhinje Nenadom Posavcom, prikupit će se sredstva za Kliniku za pedijatriju KBC Rijeka, te će i građani Primorsko-goranske županije moći prisustvovati ovom uistinu jedinstvenom i posebnom nacionalnom projektu „Večere s porukom“.

Prof.dr.sc. Goran Palčevski, predstojnik Klinike za pedijatriju pozdravlja ovaj projekt te je rekao:“U PGŽ, u Opatiji, po prvi put se organizira Blessfood  “Večera s porukom” i to upravo za našu Kliniku, a Primorci su oduvijek bili dobri ljudi, pa se sigurno niti sada neće sramiti iskazati svoju dobrotu.”

 

Svi koji se žele pridružiti ovoj humanitarnom projekt i prisustvovati  ACI-jevoj Blessfood – Večeri s porukom svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood  – Večera s porukom.

ACI Marinas

Please select region:

Please select marina:

View Marina

ACI Top News

News Archive