Kornati i ACI marine u produkciji Ashley Colburn

Popularna američka zvijezda video i TV putopisa, Ashley Colburn odabrala je tri ACI marine kao destinaciju novoga putopisa o Kornatima. Tijekom dva dana u predsezoni 2018. godine posjetila je ACI marine Jezera, Žut i Piškera.

ACI marina Jezera na otoku Murteru idealna je polazna točka za posjet Nacionalnom parku Kornati jer je lako dostupna autocestom a u blizini su i dvije zračne luke, Zadar i Split.

Nacionalni park Kornati jedan je od četiri hrvatska nacionalna parka na moru. Od ukupno 152 kornatska otoka, njih 89 nalazi se u sklopu Nacionalnog parka Kornati.

Za siguran vez tijekom obilaska Kornata brinu se dvije ACI marine, ACI marina Žut i ACI marina Piškera, koja se nalazi u samome srcu nacionalnoga parka.

Posjetitelje ACI marina očekuju i nezaobilazni paketi ACI Pogodnosti za 2018. godinu koji će boravak na Kornatima učiniti još atraktivnijim.

U sezoni vez je preporučljivo rezervirati putem ACI App, nove mobilne aplikacije ili ACI Online Booking sustava, a ulaznica za Nacionalni park Kornati besplatna je svim gostima ACI marine Piškera.

ACI marine

Odaberi regiju:

Odaberi marinu:

Pregledaj marinu

ACI top novosti

Arhiva novosti