OBAVIJEST – COVID-19

Od trenutka pojave koronavirusa, u Hrvatskoj su na snazi posebne mjere i preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a od 12. ožujka u zemlji je proglašena epidemija zbog koronavirusa.

Sukladno mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite Istarske županije ACI marine u Istarskoj županiji od nedjelje, 15. ožujka 2020., zatvorene su recepcije ACI marina UMAG, ROVINJ, PULA I POMER, ograničen je rad mornarske službe te je obustavljen rad ugostiteljskih objekata.

U ACI marinama UMAG i POMER obustavljeno je dizanje i spuštanje plovila. Dolazak plovila i klijenata u navedene marine omogućava se uz strogo pridržavanje mjera i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Istarske županije.

Dodatne informacije dostupne su putem elektronske pošte ili telefonskim putem.

Mornarska služba na raspolaganju je 24 sata dnevno.

Od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine, zatvaraju se recepcije ACI marina OPATIJA, CRES, SUPETARSKA DRAGA I ŠIMUNI te se ograničava rad mornarske službe.

U ACI marinama OPATIJA, CRES, SUPETARSKA DRAGA i ŠIMUNI obustavljeno je dizanje i spuštanje plovila.

Dolazak plovila i klijenata u navedene marine omogućava se uz strogo pridržavanje mjera i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Primorsko-goranske županije i Zadarske županije.

Dodatne informacije dostupne su putem elektronske pošte ili telefonskim putem.

Mornarska služba na raspolaganju je 24 sata dnevno.

Ostale ACI marine rade redovno uz poštivanje mjera i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i županijskih stožera.

Svi djelatnici ACI marina informirani su o ispravnom načinu postupanja u cilju sprečavanja daljnjeg širenja korona virusa, te vas molimo, ukoliko boravite u našim marinama, slijedite upute dobivene od djelatnika recepcije i mornarske službe pojedine ACI marine.

NOVA OBAVIJEST 19.3.2020.

 

ACI marine

Odaberi regiju:

Odaberi marinu:

Pregledaj marinu

ACI top novosti

Arhiva novosti